Working at the Ministeries
15 January 2020 , Utrecht

Working at the Ministeries

Due to the fact that only Dutch nationals are eligible for a job/internship at any of the Ministries, the workshops at the event will be in Dutch. Therefore, the following will be in Dutch. Thank you for understanding!

Na maanden van voorbereiding presenteren de studieverenigingen van de faculteit REBO een nieuwe editie van Working at the Ministries. Werken bij een ministerie is een carrièremogelijkheid waar studenten vaak niet bij stilstaan. Toch zijn het de afgestudeerden van de faculteit REBO die bij uitstek geschikt zijn voor het werk bij bepaalde ministeries. Als je benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn en hoe je binnen komst bij een ministerie, is dit hét evenement voor jou.

Dit jaar vindt het evenement plaats op 15 januari. De opening zal om 19:00 plaatsvinden door een plenaire spreker: Marieke Kleiboer!

Na deze opening zijn er twee rondes workshops, waarvoor de aanwezigen zich van tevoren zullen moeten inschrijven. Deze workshops worden gegeven door professionals die diepgaand kunnen vertellen over het werk bij specifiek ministerie. Hierbij kunnen de studenten dus kiezen voor de workshops die het best aansluiten bij hun interesses.

Afsluitend wordt uiteraard een borrel verzorgd, waar gasten de kans zullen hebben om verdere vragen te stellen aan de sprekers in een informele zetting. Geef je op via:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNQwMVtTJfs_rUdd2i5QTx6IyT0Pl_tRcw32fSL7P65PyAzA/viewform

Event info

CityUtrecht
AddressJanskerkhof 2/3
Datum15 January 2020
OrganisatorUrios Board
Time19:00-22:30